METODE ANALYSER

MASKIN
DESIGN

ROBOT INTEGRATION

CELLE OPTIMERING

UNIKKE TEKNOLOGIUDNYTTELSER I INDUSTRIANLÆG

Scandimatic ApS kombinerer de nyeste teknologier med mange års erfaring i løsning af industritekniske opgaver. De rigtige analyser og valg af metoder er et vigtigt grundlag for succesfuld automatisering for at opnå konkurrencedygtige resultater. I tæt samarbejde med kunden, analyserer vi det aktuelle behov. Vi indhenter viden og rådgiver løbende – herunder evaluering af alternative muligheder. Vi lægger i løsningsfasen stor vægt på at viden, erfaring og praktiske færdigheder går op i en højere enhed. Som integrator af førende robotfabrikater, fra KUKA og fra UNIVERSAL ROBOTS, dækker vi hele spektret af anvendelser for industrirobotter.

Industrirobotter og CoBots:
Som officiel integrator af industrirobotter fra KUKA, og af de hastigt sælgende samarbejdende robotter – Collaborative Robots, CoBots – fra Universal Robots, er Scandimatic ApS en naturlig partner, når det drejer sig om automatisering.

Robotservice og -vedligehold:
Scandimatic ApS udfører autoriseret service, reparation og vedligehold på både KUKA og Universal Robots i henhold til fabriksspecifikationer.

Maskindesign:
Scandimatic har – via robotintegration og samarbejde med adskillige maskinbyggere – erfaring med industrimaskiners samspil med industrirobotter. Herfor rådgiver og deltager vi gerne i design og prototypeudvikling af produktionslinjer og maskiner hvori industrirobotter indgår.

Forberedt til fremtiden – Industri 4.0:
Gør noget ved din konkurrenceevne og vær godt rustet til den fjerde industrielle revolution.

 

Udvalgte kundereferencer:

KONTAKT SCANDIMATIC

Scandimatic ApS
PROTOTYPEDESIGN & ROBOTTEKNIK

Silkeborgvej 35 B
DK-7400 Herning

Tel.: +45 29 79 38 22
Email: info@scandimatic.dk

CVR: 38310054