METODE ANALYSER

MASKIN
DESIGN

ROBOT INTEGRATION

CELLE OPTIMERING

UNIKKE TEKNOLOGIUDNYTTELSER I INDUSTRIANLÆG

Scandimatic ApS kombinerer de nyeste teknologier med mange års erfaring i løsning af industritekniske opgaver. De rigtige analyser og valg af metoder er et vigtigt grundlag for succesfuld automatisering for at opnå konkurrencedygtige resultater. I tæt samarbejde med kunden, analyserer vi det aktuelle behov. Vi indhenter viden og rådgiver løbende – herunder evaluering af alternative muligheder. Vi lægger i løsningsfasen stor vægt på at viden, erfaring og praktiske færdigheder går op i en højere enhed. Som integrator af førende robotfabrikater, fra KUKA og fra UNIVERSAL ROBOTS, dækker vi hele spektret af anvendelser for industrirobotter.

Industrirobotter og CoBots:
Som officiel integrator af industrirobotter fra KUKA, og af de hastigt sælgende samarbejdende robotter – Collaborative Robots, CoBots – fra Universal Robots, er Scandimatic ApS en naturlig partner, når det drejer sig om automatisering.

Robotservice og -vedligehold:
Scandimatic ApS udfører autoriseret service, reparation og vedligehold på både KUKA og Universal Robots i henhold til fabriksspecifikationer.

Maskindesign:
Scandimatic har – via robotintegration og samarbejde med adskillige maskinbyggere – erfaring med industrimaskiners samspil med industrirobotter. Herfor rådgiver og deltager vi gerne i design og prototypeudvikling af produktionslinjer og maskiner hvori industrirobotter indgår.

Forberedt til fremtiden – Industri 4.0:
Gør noget ved din konkurrenceevne og vær med på vognen til det fjerde industrielle kvantespring!

 

Forsøg viser at Universal Robots fuldt ud overholder den lovede gentagelsesnøjagtighed på 0.1mm. Se mere om testen her

KONTAKT SCANDIMATIC

Scandimatic ApS
PROTOTYPEDESIGN & ROBOTTEKNIK

Silkeborgvej 35 B
DK-7400 Herning

Tel.: +45 29 79 38 22
Email: info@scandimatic.dk

CVR: 38310054