Specialmaskiner

Det er vigtigt at specialmaskiner anvendt i produktionslinjer opfylder høje krav til kvalitet, driftssikkerhed og brugervenlighed. For at opnå et godt resultat er af afgørende betydning, at de rigtige metoder og nyeste teknologier anvendes. Da Scandimatic hovedsageligt opererer i metalindustrien, har vi løbende bygget mindre maskiner for denne branche. I de seneste år har vi lagt fokus os på overfladebehandling i form af maskiner til slibning og polering. Vi er ved at lægge sidste hånd på en patenteret slibemaskine til rustfrie specialemner. Den vil blive lanceret i den nærmeste fremtid, og skal serieproduceres. Læs mere.

Metodeanalyse og udvikling

Adskillige faktorer har betydning og skal analyseres forud ved valg af metode i industrimaskiner. Parametre som forbrug af energi, forbrug af tid eller forbrug af materialer er blot få af disse faktorer. Baseret på erfaring og, om nødvendigt i samråd med eksterne eksperter, udfører vi de nødvendige test, der leder frem til den optimale metode.

Slibning

Vores erfaring med slibning af rustfri emner, har lagt grunden til udvikling af maskiner i eget navn. Vi er tæt på at kunne lancere den første model af en serie på flere slibemaskiner. Maskinen er patenteret og kan overfladebehandle (slibe, polere) sanitære rørbøjninger. Den kan fødes enten via operatør eller via robot, og kan samstilles så 3-4 behandlinger foregår samtidigt.

Maskindesign

Teknologier skal altid kunne arbejde sammen. Sådan når man frem til et den bedste maskinløsning. Så snart de rigtige metoder er på plads, går design af maskine i gang. Her er specifikationer og krav til kvalitet allerede lagt fast og faktorer som sikkerhed og brugevenlighed skal nu indlejres. Scandimatic ApS overholder alle myndighedskrav omkring sikkerhed, arbejdsmiljø og dokumentation.

Få en snak om dine muligheder

Mangler du en special maskine til din produktion? 
Så står vi klar til at hjælpe dig