Universal Robots

Universal_robots_logo.svg

Vi har specialiseret os i robotter fra Universal Robots som er det foretrukne fabrikat, når vi arbejder med kollaborative robotter (CoBots). Universal Robots er en dansk robotproducent som startede tilbage i 2005. Virksomhedens koncept var baseret på et marked for mindre, og mere sikre robotter, samt på en helt ny software platform hvor brugervenlighed er højt prioriteret. Robotter fra UR indeholder derfor nyeste styringsteknologi på robotfronten, hvor det visuelle er opprioriteret. UR er den producent af CoBots med den størst markedsandel. Robotten er tiltænkt små og mellemstore virksomheder, og kan også integreres hvor relativt små serier produceres. 

Skruemontage

CoBots

Kollaborative robotter fra Universal Robots giver producenter adgang til alle fordelene ved avanceret robotautomatisering – uden de udfordringer og omkostninger, der normalt er forbundet med traditionelle robotter: kompleks programmering, langvarig opsætning og afskærmede arbejdsceller med højere omkostninger til følge.

Service og vedligehold

Vi laver service og eftersyn på implementerede Universal Robots robotanlæg og systemer i virksomhederne. Når Robotteknik fra Universal Robots har kørt i to år eller mere, så er tiden er inde til det to-årige-tjek. Desuden opfordrer vi med det kraftigste til at tage kontakt, hvis maskinerne har kørt i mere end 5 år. Så udfører vi gerne serviceydelser i henhold til producentens anbefalinger. Det hele foregår selvfølgelig efter en fabriksgodkendt servicetilgang af robotterne.

Vi var med i 2017 da Danfoss i Nordborg fik sin første UR robot. Den fastgør  automatisk skruer i hydraulikmotorer med samtidig momentkontrol og opsamling af logdata. Den samlede løsningen blev leveret af Pehama A/S, hvor Scandimatic ApS var ansvarlig for den robottekniske del.

Mangler du et kursus?

Ud over integration af URrobotter, tager vi os af træning af operatører og teknikere i brug, i programmering og i softwareopsætning. Vi har et kursusprogram fra begynderniveau op til uddannelse af robotteknikere.